Stowarzyszenie Gmin Polskich Euroregionu
„Pro Europa Viadrina”

Walne Zebranie Członków Stowarzyszenia Gmin Polskich Euroregionu „Pro Europa Viadrina" w dniu 10.10.2018r.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

W dniu 10 października 2018 r., w  Lubniewicach odbyło się Walne Zebranie Członków Stowarzyszenia Gmin Polskich Euroregionu „Pro Europa Viadrina". Obradom przewodniczył Wiceprzewodniczący Zarządu pan Tomasz Jaskuła.

W trakcie spotkania przedstawiono zebranym sprawozdanie z działalności Stowarzyszenia Gmin Polskich Euroregionu "Pro Europa Viadrina" w kadencji 2014 - 2020.

Wręczono podziękowania członkom Walnego Zebrania za aktywny udział oraz merytoryczny wkład podczas spotkań w kadencji 2014-2020.  Podziękowania ze strony członków Walnego Zebrania odebrali również Dyrektor Biura Pan Krzysztof Szydłak wraz z pracownikami biura oraz Dyrektor Biura Stowarzyszenia Mittlere Oder e.V Pan Toralf Schiwietz.

Ponadto podjęto uchwałę w sprawie zatwierdzenia planu finansowego na rok 2019 oraz przedstawione i omówione zostało MEMORANDUM "INTERREG 2021+" Wspólne stanowisko czterech polsko-niemieckich Euroregionów.

• Kontakt
    Stowarzyszenie Gmin Polskich Euroregionu „Pro Europa Viadrina"

ul. Władysława Łokietka 22
    PL-66-400 Gorzów Wlkp.